Erdoğan, 'fetih tekneleri'ni selamladı

Erdoğan, 'fetih tekneleri'ni selamladı

İstanbul Boğazı'nda '29 Mayıs İstanbul Boğazı Fetih Saygı Geçişi Etkinliği' gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fetih kutlamaları nedeniyle Boğaz'dan geçen 'fetih tekneleri'ni selamladı. Daha sonra sahile inen Erdoğan, vatandaşlarla hem fotoğraf çektirdi hem de sohbet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen '29 Mayıs İstanbul Boğazı Fetih Saygı Geçişi Etkinliği' İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi.

ERDOĞAN SELAM VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nün sahil kısmındaki avlusundan saat 11.25'te, sirenler eşliğinde Boğaz'dan geçen ve Türk bayrakları ile Fatih Sultan Mehmet fotoğrafları taşıyan 30 yelkenli ve 30 sporcunun bulunduğu teknelere el sallayarak karşılık verdi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Teknelerin ardından Türk bayrakları ve Erdoğan fotoğrafları taşıyan balıkçı tekneleri ile Sahil Güvenlik botları ve deniz polisi de selamlamada yer aldı.

Erdoğan, kendisini kornalarıyla selamlayan taksi ve otomobil sürücülerine de el salladı.

Sahildeki bazı vatandaşlar fotoğraf çekerken, bazı vatandaşlar da araçlarını durdurarak Erdoğan ile kısa süreli sohbet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN