Eren Bülbül kimdir? Eren Bülbül vefatının yıl dönümünde anılıyor

Eren Bülbül kimdir? Eren Bülbül vefatının yıl dönümünde anılıyor

Tarihler 11 Ağustos 2017’yi gösterirken, bölücü hainler tarafından şehit edilen Maçkalı Eren Bülbül, Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğmuştu. Ölüm yıl dönümünde Twitter’da TT olan şehidimizi tanımayanlar, ‘Eren Bülbül kimdir?’ sorusu, sosyal medyada gündem olur…

Babasını küçük yaşta kaybeden Eren Bülbül, ailesine yardım için bağ, bahçe çalışırdı. Terör örgütü PKK’lı hainlerin yerini kahraman askerlerimize söyleyen ve çatışmada şehit edilen

EREN BÜLBÜL KİMDİR?

Trabzon’un Maçka ilçesinde, Hasan ile Ayşe Bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 Ocak 2002’de doğan Eren Bülbül, babasını küçük yaşta kaybetti. Maçka’ya bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki tek katlı evde annesi ve 12 kardeşiyle birlikte yaşamını sürdüren Eren Bülbül, ilkokulu Köprüyanı, ortaokulu Çatak İlköğretim Okulunda okutu, eğitimini Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde sürdürdü.

EREN BÜLBÜL’Ü KİM ÖLDÜRDÜ?

Çevresi tarafından futbola tutkusuyla anılan Eren Bülbül, Trabzonspor’a gönül vermişti. Eğitiminden kalan zamanlarda ailesinin geçimine katkıda bulunmak adına bağ, bahçe ve yük taşıma gibi gündelik işlerde çalışan Eren Bülbül, küçük yaşına karşın elinden geldiğince ailesine yardım etmeye çalıştı. Hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı zorlukları küçük bedenine rağmen göğüslemeyi başaran Eren Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017 yılında, bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temas esnasında ağır yaralandı.

Kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit olan Eren Bülbül'ün cenazesi, 12 Ağustos 2017 yılında Maçka Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının arkasından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

‘İYİ Kİ VARSIN EREN'

Sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit Eren Bülbül'ü, Türkiye kalbine gömdü. Sevenlerinin ‘İyi ki varsın Eren’ sözleriyle anımsadığı Eren Bülbül, çalışkanlığı, vatan sevgisi ve kahramanlığıyla herkese örnek oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN