Erhan Kanioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Kızının velayetini aldı

Erhan Kanioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Kızının velayetini aldı

Meral Kaplan ile Erhan Kanioğluarasında yaşadıkları şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2015 yılında başlayan boşanma davası, 2021 yılında tamamlandı. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızları Ela'nın velayetini babaya verirken, anneye de 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetti. İşte, Erhan Kanioğlu biyografisi...

Daha önce eşi Meral Kaplan'ı darp ettiği iddialarıyla gündeme gelen Erhan Kanioğlu, kızının velayeti ve maddi-manevi tazminat talebiyle açtığı davayı kazandı. Karar sonrasında gözyaşlarına boğulan Meral Kaplan, "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim" açıklamasında bulundu.

Mahkeme esnasında karşı tarafla yaşadığı tartışma nedeniyle dışarıya çıkarılan Meral Kaplan, kendisine engelli dendiğini ve şikayetçi olacağını dile getirdi. Erhan Kanioğlu'nun kendisini defalarca aldattığını belirten Meral Kaplan, şiddete uğradığını dile getirerek savcılığa şikayette bulunmuştu.

ht4gi-t3gesixyzdksxvia.jpg
Meral Kaplan ve Ela Kanioğlu

ERHAN KANİOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşa kentinde dünyaya geldi. Erhan Kanioğlu'nun mesleği iş insanıdır, ticaretle uğraşmaktadır.

İlk evliliğini şarkıcı Tuğba Özerk ile yaptı. Boşandıktan sonra 2011 yılında oyuncu Meral Kaplan ile evlendi. 2015 yılında 'Ela' adında bir kızları dünyaya gelen çift, aynı yıl boşanma kararı aldı. Anlaşmazlıklar, aldatma ve darp iddiaları, kızlarının velayeti gibi nedenlerle 6 yıl süren dava, 21 Nisan 2021 günü tamamlandı.

Çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayeti babaya verilirken, mahkeme, Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 150 bin TL'si manevi, 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Boşanma davası devam ederken 4 kez aldatıldığını söyleyen Meral Kaplan, 1 Mart 2020 günü Erhan Kanioğlu'nun Bodrum'daki evlerine gelerek annesini darp ettiğine ve çocuğunu da kaçırmak istediğini söyledi.

0x0-1615960602630.jpg
Meral Kaplan ve Erhan Kanioğlu

KIZLARININ VELAYETİ BABAYA VERİLDİ

Meral Kaplan, boşanmak için Erhan Kanioğlu'ndan 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istedi. Buna karşılık Erhan Kanioğlu karşı boşanma davası açtı ve Meral Kaplan'dan 1 milyon lira manevi tazminat ve 50 bin lira maddi tazminat istedi.

Meral Kaplan, aleyhinde tanıklık yapan iki muhabirin ifadeleri üzerine duruşma salonunda sinir krizi geçirdi. Reddi hakim talebinde bulunan Meral Kaplan, duruşma salonu önünde de uzun süre gözyaşı döktü.

Çalkantılı süren boşanma davasının ardından kızları Ela'nın velayeti anne Meral Kaplan'dan alınarak baba Erhan Kanioğlu'na verildi.

meral-kaplan-boyanamayynca-4-kilo-a-uqlo.jpg
Meral Kaplan, Erhan Kanioğlu, Ela Kanioğlu

İŞ YERİNE GİDEREK TEHDİT ETTİ

İddiaya göre Meral Kaplan, 31 Ağustos 2021 tarihinde Erhan Kanioğlu'nun çalıştığı Beşiktaş'taki iş yerine gitti. Çift burada aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan, eşini "... onun bunun çocuğu, seni bitiririm" diye tehdit etti, ardından da saldırdı.

Darp edilen Erhan Kanioğlu, polisi arayarak yardım istedi, sonra da boşanma aşamasında olduğu eşinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp'a sevk edilen Erhan Kanioğlu'nun tırnakla hafif şekilde yaralandığına dair rapor verildi. Bunun üzerine Meral Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN