Erken uyarı yeter

Kısa bir sürede takımı bu kadar yenilenmiş, yeni teknik direktörle sezona başlayan bir takım şampiyonluk için favori gösterilmesi ağır bir yük olacaktır.

Erol Bulut için olumlu yön tek bir planda be sistemde kalmayacak olması,ilk hazırlık maçında 3’lü defans oyununu yeni oyuncuları tam hazır olduğunda deneyecektir.

Rizespor karşısına baskılı bir oyunla başlayan Sarı-Lacivertliler rakibinin kontra ataklarına engel olamayarak kalesinde alışmış olduğu pozisyonları gördü,Zanka Erol hocanın beğenisini almış olsa da,Serdar-Zanka ikilisi ilk müdahale oyuncuları olduğundan bu sene hocanın birini seçmesi gerektiği ilk haftadan belli gibi. Orta sahada rakibi ve oyunu çözebilecek bir oyuncu çıkartamadığında böyle maçları sezon boyunca yaşayacaktır.

İkinci yarı cesareti arkasına alarak daha da organize olan Rizespor dağınık Tolga-Gustavo orta sahasının üstüne giderek aksayan defans karşısında müsait alanları buldu. Hava toplarında etkili olan forveti Skoda’nın sert kafa vuruşu ile golü bularak belkide Erol Hoca’ya erken uyarıyı verir gibiydi.

Beşiktaş’ta da kornerden ön tarafa kendini atarak attığı gollere ön plana çıkan Gökhan Gönül, ilk maçında eski takımı Fenerbahçe ile golünü buldu. Sezonun genelinde çok tartışılacak olan bir penaltı ile galibiyeti bulan Fenerbahçe lige üç puanla başlasa da ilk uyarıyı Rize deplasmanında erken aldı Sarı-Lacivertliler şampiyonluk için kurduğu bu kadroda Tolga Ciğerci , Jailson gibi vasat oyuncular ile uzun süreli oynayamayacağı belli oldu...

45 gün sonra başlayan 2020-2021 sezonu tüm futbolcular için kazasız ,sakatsız, ilk maçta hatalı bir karar veren hakemler için gelecek maçlar için daha adil bir yönetim göstermesi futbolumuz için daha iyi olacaktır...

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.