Doğu’da en yüksek hava sıcaklığı Erzincan’da ölçüldü

Doğu’da en yüksek hava sıcaklığı Erzincan’da ölçüldü

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Doğu Anadolu’da en yüksek sıcaklık Erzincan’ın Kemah ilçesinde ölçüldü

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava az bulutlu ve açık zaman zaman parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan ve Kars’ta 2, Ağrı’da 5, Erzurum’da 6, Erzincan’da 9, Iğdır’da 11 derece olarak ölçüldü.Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise Erzincan ve Iğdır’da 28, Ağrı’da 26, Kars’ta 24, Erzurum ve Ardahan’da 23 derece olacak.Öte yandan bölgede ölçülen en düşük sıcaklık Ardahan Göle’de eksi 3,5 derece, bölgede ölçülen en yüksek sıcaklık Erzincan Kemah’ta 30,2 derece oldu.

ERZİNCAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN