Erzincan’da okullar tatil oldu, çocuklar karın keyfini çıkardı

Erzincan’da okullar tatil oldu, çocuklar karın keyfini çıkardı

Erzincan’da yoğun kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edilirken, okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar karın tadını çıkardı

Erzincan merkez ve ilçelerinde önceki günlerde yağan yoğun kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar yağışının ardından soğukların başladığı Erzincan’da okullar bir gün süreyle tatil edildi. Okulların tatil edilmesini fırsata çeviren çocuklar kendilerini sokağa attı. Çocuklar kardan adam yapıp, kartopu oynayarak karın tadını doyasıya çıkardı. Bazı çocuklar ise arkadaşlarıyla kar üzerinde top oynamayı tercih etti.“Okullar tatil oldu, neşeliyiz”Okul tatil olduğu için karın tadını çıkardıklarını ifade eden çocuklar, “Dün akşam öğrendik. Okullar tatil oldu, neşeliyiz, kar yağdığı içinde çok mutluyuz. Sabah dışarı baktığımızda çok kar vardı, bizde oyun oynamak istedik. Hemen kızaklarımızı da alıp dışarıya çıktık. Arkadaşlarımızla kartopu oynuyoruz, kardan adam yapıyoruz. Çok eğleniyoruz. İyi ki okullar tatil olmuş” dediler.

ERZİNCAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN