Kemaliye zabıta ekiplerinden kapsamlı denetim

Kemaliye zabıta ekiplerinden kapsamlı denetim

Kemaliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde halk sağlığını korumaya yönelik kapsamlı denetimini sürdürüyor

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan işyerlerine yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Kemaliye’de vatandaşların daha huzurlu ve daha sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürmeleri için ekipler bu kez gıda satışı yapan işyerlerine yönelik uygulama yaptı. Kasap, pide fırını, lokanta, bakkal, pastane, unlu mamulleri ve marketlerde kapsamlı denetimler yaptı.Zabıta ekipleri denetimlerde, hijyen ve ruhsat kontrolleri yaptı. Ekipler pastanelerin imalathanelerinde üretimde kullanılan malzemelerin temizliğini de kontrol etti. Fırınlarda ekmeklerin belirlenen gramajlarda ekmek ürerimi yapıp yapmadığını da kontrol eden zabıta ekipleri, hijyen kurallarına harfiyen uyulmasını istedi. Kontrolleri yapılan işyerlerinde eksiklikleri bulunanlara gerekli uyarılar yapılarak rapor tutuldu.

ERZİNCAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN