Rektör Prof. Dr. Akın Levent’ten “Barış Pınarı Harekatına” destek mesajı

Rektör Prof. Dr. Akın Levent’ten “Barış Pınarı Harekatına” destek mesajı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof

Dr. Akın Levent, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekâtına” destek açıklamasında bulundu.

Rektörlük makamında açıklamada bulunan Prof. Dr. Akın Levent, huzur, güven ve refah parolasıyla yola koyulan şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, millî güvenliğimizi tehdit eden her türlü terör unsurlarını etkisiz hâle getirmek ve yerinden yurdundan edilmiş masum Suriye halkının yurtlarına emin bir şekilde dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtı’nı başlattığını kaydederek, şu ifadelere yer verdi:“Ülkemize yönelik her türlü terör faaliyetlerini bertaraf edecek bu harekâtın, ulusal ve bölgesel huzurun tesisi ve temini yolunda, hayati bir önem taşıdığı herkesçe malumdur. Bir yanda PKK/PYD, bir yanda DEAŞ. Diğer yanda ise terör sevicileri. Dünya genelindeki bütün insanlık dışı uygulamalara karşı çıkan en dik ses ve vicdani tutumuyla, sağduyunun temsilcisi Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırlarımızda olan bitene kayıtsız kalması düşünülemezdi. Bu necip milletin gözbebeği şanlı ordumuz ve ulusal menfaatlerimiz için gün, birlik günüdür. Gün, onlar için dua günüdür.Allah, Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan kahraman ordumuzun mensubu Mehmetçiğimizi korusun ve muzaffer eylesin!”

ERZİNCAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN