Erzincan’da iş yeri, ev ve araçlara Türk bayrakları asıldı

Erzincan’da iş yeri, ev ve araçlara Türk bayrakları asıldı

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit olmasının ardından bugün Erzincan’da çoğu iş yeri, ev ve araçlara Türk bayrakları asıldı

İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı sonucu 33 asker şehit olurken 34 asker ise yaralandı. Yaralıların Hatay’daki çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren de Erzincan’da birçok iş yeri sahibi dükkânlarına, araç sahipleriyse araçlarına Türk bayrağı astı. Bazı evlerin de balkonlarında Türk bayrağı asılı olduğu görüldü.İş yerine Türk bayrağı asan Murat Yiğit, “Vatanımızın geleceği için Türk bayrağı astık. Bayrak şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. Bugün yine 33 şehidimiz var. Şehitlerimizin anmak, bizde buradayız demek için bayrağımızı astık. Bizler her zaman vatanımızın, milletimizin ve askerlerimizin yanındayız. Onları canı gönülden destekliyoruz” diye konuştu.

ERZİNCAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN