Erzincan'da terör saldırısına 7 gözaltı

Erzincan'da terör saldırısına 7 gözaltı

Erzincan'da 13 Mayıs’ta devriye görevi yapan askeri minibüsün geçişi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Erzincan'da 13 Mayıs’ta devriye görevi yapan askeri minibüsün geçişi sırasında meydana gelen ve bir askerin hafif yaralandığı patlama ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, Çağlayan-Karatuş köy yolunda 13 Mayıs’ta meydana gelen terör olayında bir jandarma personelinin hafif yaralandığı hatırlatıldı.

Bölgede teröristlerin bulunup yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi amacıyla komandolarla takviyeli geniş çaplı operasyon başlatıldığı kaydedilen açıklamada "Olayla ilgili 7 şüpheli şahıs tespit edilerek gözaltına alınmış olup şüpheli şahısların sorgulama işlemlerine devam edilmektedir. Terörle mücadeleye aynı azim ve kararlılıkla devam edilecektir" İfadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN