EGC gazetecileri unutmadı

EGC gazetecileri unutmadı

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolaysıyla gazetecilerin gününü kutladı

Barlak, her gazetecinin ismine birer plaket yaptırarak takdim etti. Barlak’ın jesti şehirde görev yapan gazeteciler tarafından memnuniyetle karşılandı.Plaketin üzerinde ise “Erzurum Basın Dünyasına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” şeklinde bir mesaj yer aldı.EGC Başkanı Metin Barlak, Erzurum’da görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında çalıştıklarını, her şeye rağmen görevlerini en iyi bir biçimde yerine getirdiklerini söyledi.Gazetecilerin şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini her daim dile getirdiklerini ifade eden Barlak, “Arkadaşların basın ilke ve ahlak kurallarına uyarak hareket ediyor. Şehrin her daim değerlerine sahip çıkıyorlar” dedi.

ERZURUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN