Trafik Jandarma ekiplerinden okul servislerine denetim

Trafik Jandarma ekiplerinden okul servislerine denetim

Erzurum’un Horasan ilçesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlangıcıyla birlikte İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, sorumluluk sahalarındaki okul servislerinde denetim yaptı

Okul servislerini durduran Horasan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencileri ve şoförleri trafik kurallarına uymaları ve özellikle emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Ekipler, araçlardaki emniyet kemeri ve cam mekanizmalarının çalışıp çalışmadığını da kontrol etti. Okul servis denetimlerinde araçların yanı sıra şoförler ve servis hostesleri de Genel Bilgi Taraması’ndan (GBT) geçirildi ve yetki belgeleri denetlendi.Uygulama sonrası, yönetmeliğe uygun taşıma yapmayan servis araçları İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirilecek. Trafik Jandarma ekiplerinden yapılan açıklamalara göre yıl boyunca denetimlerin daha da sıklaşacağını ona göre servis şoförlerinin eksiksiz dönem başlangıcı yapmaları gerektiğini önemle vurguladılar.

ERZURUM/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN