Türkiye Dağ Koşusu Milli takımından Vali Azizoğlu’na ziyaret

Türkiye Dağ Koşusu Milli  takımından Vali Azizoğlu’na ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı yönetici, sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti

4 - 13 Eylül tarihleri arasında Palandöken’de kamp yapan 16 sporcu, Türkiye Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Tüzemen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Şinasi Polat, antrenörler Osman Çelik, Zekeriya Üçüncü ve Nurettin Bilir ile birlikte Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti.4 büyük bayanlar, 4 büyük erkekler, 4 genç bayanlar ve 4 genç erkeklerden oluşan 16 sporcu, İspanya’nın Andorra kentinde 44 ülkenin katılacağı Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasına katılacak. Palandöken’de 10 günlük kampın çok verimli geçtiğini ifade eden sporcular, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.Eğitim ve spordan hiçbir zaman kopmamalarını öneren Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Sizler bizim umudumuz geleceğimizsiniz. Bu yüzden eğitiminizi aksatmadan sportif faaliyetlerinizi de en güzel şekilde yapın ve ülkemizi uluslararası arenada hakkıyla temsil edin” dedi.Ziyaretin ardından Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı Dünya Şampiyonu Ferhat Bozkurt, Vali Seyfettin Azizoğlu’na Milli Takım forması hediye etti.

ERZURUM/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN