Erzurum'da alttan ısıtmalı maç

Erzurum'da alttan ısıtmalı maç

Süper Lig'de oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Hatayspor maçında alttan ısıtma sisteminin çalışmasıyla birlikte ilginç görüntüler oluştu.

Erzurum'da -7 derecede oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Hatayspor maçında yeşil sahalarda görmeye alışık olmadığımız görüntüler ortaya çıktı.

Kazım Karabekir Stadyumu'nda saha zemininin buzlanmaması için alttan ısıtma sistemi açıldı. Alttan ısıtma sisteminin çalışmasıyla birlikte sahadan bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

m3.jpg

GÖRÜŞ AÇISI ZORLAŞTI, TURUNCU TOP İLE DEVAM EDİLDİ 

Sahanın içi sosyal medyada sauna ve hamama benzetilirken karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat, görüş açısının zorlaşması üzerine saha kenarından turuncu top istedi. 

Erzurumspor - Hatayspor maçında ilginç görüntü -7 derecede alttan ısınma açılınca...

Görüntüler sosyal medyada da büyük ses getirirken ortaya unutulmaz fotoğraflar çıktı.

4 AYDIR GÜNDÜZ MAÇLARI OYNANIYOR 

Erzurum'daki soğuk hava nedeniyle Erzurumspor'un iç saha maçları uzun bir süredir gündüz saatlerinde oynanıyor. Erzurum'da oynanan son akşam maçı (19:00) 24 Ekim'de oynanan Galatasaray maçıydı.

m2.jpg

SAHA İÇİNDE TARTIŞMA 

Öte yandan mücadelenin 19. dakikasında saha içinde gergin anlar yaşandı. Hatayspor'dan Rayane Aabid, Ricardo Gomes'in kendisine yaptığı faulün ardından Gomes'in üzerine yürüdü. Diğer futbolcuların da tartışmaya dahil olmasıyla itişmeler yaşandı. Serkan Tokat ise Gomes ve Rayane Aabid'e sarı kart gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN