Esad rejimine yakın kanalın muhabirinden Ermenistan’a destek

Esad rejimine yakın kanalın muhabirinden Ermenistan’a destek

Azerbaycan topraklarının işgal edildiği saatlerde Hizbullah ve Esad rejimine yakın Direniş Ekseni televizyonu çalışanı bir muhabir, Ermenistan’a destek paylaşımında bulundu.

Hizbullah ve Esed rejimine yakın Direniş Ekseni televizyonunda çalışan Abbas Alzein isimli Al Mayadeen muhabiri, Ermenistan destek paylaşımında bulundu. Muhabir, Suriye ve Ermenistan askerlerinin ellerinde bayraklı bir şekilde fotoğraflarının yer aldığı paylaşımda “Karmal pusula” notunu düştü.

NELER YAŞANDI?

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın bir saldırı düzenlediğini, saldırı sonucu çok sayıda sivilin yaralandığını ve yaşamını yitirdiğini duyurdu. Azerbaycan’ın saldırıya karşılık vermesiyle Ermenistan ve Dağlık Karabağ, sıkıyönetim ve seferberlik ilan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN