Esenler Otogarı'nda otobüs giriş-çıkış ücretlerine yüzde 40 indirim

Esenler Otogarı'nda otobüs giriş-çıkış ücretlerine yüzde 40 indirim

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda otobüs giriş-çıkış ücretlerinde yüzde 40'a yakın indirim yapıldı. Daha önce 130 TL olan giriş-çıkış ücreti İBB'nin kararı ile 80 TL'ye düşürüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı (Esenler Otogarı) devralması ile birlikte ilk icraatını da faaliyete geçirdi. Buna göre, otogarda otobüs giriş-çıkış ücretlerine yüzde 40'a yakın indirim yapıldı. Daha önce otobüs şoförlerinin 130 TL ödediği giriş-çıkış ücreti İBB'nin kararı ile 80 TL'ye düşürüldü.

"İNDİRİM BİLET FİYATLARINA YANSIMAZ"

Sözcü'nün haberine göre, kararın otobüs şoförlerini mutlu ettiğini belirten Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal "Yönetim artık İBB'de. Otobüsçülerin maliyetleri çok fazla arttı. İBB'nin bu kararı maliyetimizi biraz olsun azaltacak. Ayrıca bu indirim biletlere yansımaz çünkü maliyetlerimiz çok fazla arttı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN