Esenyurt'ta 23 Nisan Etkinlikleri online ortamda Düzenleniyor

Esenyurt'ta 23 Nisan Etkinlikleri online ortamda Düzenleniyor

Esenyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle ilçedeki meydanları Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süsledi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan çocuklar için 'Online 23 Nisan Etkinlikleri' düzenlenecek.

Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar, Esenyurt Belediyesi’nin onlar için hazırladığı online etkinliklerle bayramı evlerinde yaşayacak. Esenyurt Belediyesi, Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında, çocuklar için bir dizi etkinlik hazırladı. İlçedeki meydan ve ana arterleri Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süsleyen ekipler, hazırladığı online etkinliklerle küçük büyük her yaştan vatandaşın bayramı kutlamasını sağlayacak.

MEYDANLAR TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK PORSTERLERİYLE SÜSLENDİ

Ekipler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Esenyurt Cumhuriyet Meydanı, Tabela Meydanı, Kıraç Meydanı, Doğan Araslı Bulvarı ve 19 Mayıs Bulvarının da aralarında bulunduğu alanları Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri, Türk Bayrağı ve Esenyurt Belediyesi flamaları ile donattı.

ÇOCUK MÜZİSYENLERDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel online gösteri hazırladı. Kültür merkezlerinde eğitim alan öğrenciler, hazırladıkları 23 Nisan’a özel online Müzik Dinletisi ile saat 21.00’de vatandaşların evlerine konuk olacak. Etkinlikler,
Esenyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

KREŞLİ MİNİKLERDEN 23 NİSAN GÖSTERİSİ

Belediye kreşlerinde eğitim alan minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. Pandemiye rağmen bayram coşkusunu evlerde yaşatmak isteyen öğrenciler çeşitli dans gösterileri, halk oyunları ve şiir dinletisinden oluşan “Online 23 Nisan Gösterisi” hazırladı. Esenyurtlu vatandaşlar, miniklerin gösterisini gün içerisinde Esenyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından izleyebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN