Eski AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan BİSAV'a kayyuma tepki!

Eski AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan BİSAV'a kayyuma tepki!

İstanbul Şehir Üniversitesi'nden sonra BİSAV'a da kayyum atanmasına peş peşe tepkiler sürerken, bu kez 'içeriden' öz eleştiri geldi. Eski AK Parti İzmir milletvekili Kocabıyık, kayyum kararı için "Bilim ve Sanat Vakfı'na kayyum atanmış. Tamam, bizim akıbetimiz belli olmuştur. Yazık emeklerimize" ifadelerini kullandı.

İstanbul Şehir Üniversitesi'nden sonra BİSAV'a da kayyum atanmasına peş peşe tepkiler sürerken, bu kez 'içeriden' öz eleştiri geldi.

Eski AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, kayyum kararı için "Bilim ve Sanat Vakfı'na kayyum atanmış. Tamam, bizim akıbetimiz belli olmuştur. Yazık emeklerimize" ifadelerini kullandı.

20-01/23/03.jpg

NE OLMUŞTU?

Kurucuları arasında eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun olduğu Bilim ve Sanat Vakfı'na (BİSAV) kayyum atanmıştı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü de 3 kişilik geçici kayyum heyeti Bilim Sanat Vakfı'nın yönetimini devraldığı açıklamıştı. Daha önce de vakfa ait İstanbul Şehir Üniversitesi'nin yönetimine el konulmuştu.

BİSAV'a el koyulmasına siyasetçi, yazar, akademisyen, aydınlar ve sivil toplum kuruluşlarından peş peşe sert tepki gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN