Eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakıma kaldırıldı

Eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakıma kaldırıldı

Kaza geçiren Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) eski başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakıma kaldırıldı.

Eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı Bodrum'da kaza geçirdi.

Kaza geçiren eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Satıcı'nın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

OĞUZ SATICI KİMDİR?

27 Ocak 1965’te İstanbul’da doğdu.

İlkokulu Reşitpaşa İlkokulu, orta öğrenimini Mahmutpaşa Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra lise öğrenimine Kabataş Erkek Lisesi’nde devam etti. İş hayatına, aile şirketi olan Oğuz İplik’te erken yaşta başladı. Bir yandan çalışırken öte yandan da Washington International University'de İşletme lisansını aldı. 1990’da İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçilen en genç Meclis Üyesi oldu. 1996-1998 yıllarında İktisadi Kalkınma Vakfı’nda (İKV) Yönetim Kurulu Üyesi’ydi. 1999-2001 arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

2001-2008 yıllarında Türkiye Yatırım Ortamı İyileştirme Koordinasyon Kurumu Üyeliği yapmıştır. 2004-2008 yıllarında Türkiye Yatırım Danışma Konsey Üyesi olmuştur. 2001-2008 yılları arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığı'nı üstlendi.

Oğuz Satıcı, iki kız babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN