Eskişehir Bilim Deney Merkezi'nde online atölyeler başlıyor

Eskişehir Bilim Deney Merkezi'nde online atölyeler başlıyor

Geçtiğimiz yaz dönemlerini çocuklar için düzenledikleri atölyeler ile dolu dolu geçiren Bilim Deney Merkezi, bu yaz pandemi nedeniyle etkinliklerini online olarak gerçekleştiriyor. Uzun süredir ziyarete kapalı olan merkezde Ağustos ayında çocuklar için ücretsiz olarak 4 ayrı atölye hazırlandı.

‘Gelecek Eskişehir’den Geçecek’ sloganıyla açılan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Bilim Deney Merkezi, pandemi nedeniyle Mart ayından beri ziyaretçi kabul edemiyor. Çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri için her sene birçok etkinlik ve atölye düzenleyen merkez, salgın nedeniyle bu yaz atölyelerini de online olarak düzenliyor. 10-25 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak 4 farklı atölye düzenleyecek merkezde çocuklar ücretsiz atölyelere evlerinden katılarak vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmiş olacaklar. ‘Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları’, ‘Görevimiz Robot’, ‘Tohum Topları Yapıyoruz’ ve ‘Gökyüzünü Tanıyorum’ etkinliklerine 6-12 yaş grubundan çocuklar katılabilecek.

Ebeveynlerin bilgi ve rezervasyon için 444 8 236 veya 0530 774 05 77 üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini belirten Bilim Deney Merkezi yetkilileri, farklı atölyelerin online olarak gerçekleştirilmeye devam edeceğini ifade ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN