Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı'nı yeniliyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı'nı yeniliyor

Yaz ayları boyunca kendi seralarında yetiştirdiği rengarenk çiçekler ile cadde ve bulvarları çiçek bahçesine çeviren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’de birçok yerel yönetimin aksine dışarıdan çiçek veya bitki almak yerine kendi seralarında üretim gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca caddeler, bulvarlar ve sorumluluk alanında bulunan parkları rengarenk çiçeklerle süsledi. Bir yandan kış için çiçek ve bitki üretim çalışmalara başlayan ekipler, bir yandan da kent merkezinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ile Park ve Bahçeler Dairesi’ne bağlı çalışan ekipler, Cumhuriyet Bulvarı Alpu Kavşağı güzergahında orta refüj ve tretuvarlarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. 


Orta refüjün tamamen yenilendiğini ve bitki dikimi çalışmalarının başladığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, tretuvar yenileme çalışmalarının da devam ettiğini ifade ettiler. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN