Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi kaptaj çalışmalarını sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi kaptaj çalışmalarını sürdürüyor

Kent merkezi ve kırsalda sorunsuz bir alt yapı ve sağlıklı su temini için çalışmalarını yürüten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) kaptaj çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Sivrihisar Ahiler Mahallesi’nde artan nüfusla birlikte drenaj kazılarını tamamlayarak yeni cazibe içme suyuna ulaştı.

Yaz aylarında gerek artan kırsal nüfusu gerekse bilinçsiz su tüketimi nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Bu kapsamda Sivrihisar’a bağlı Ahiler Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni kaynak suyu mahalleye ulaştırıldı. ESKİ'nin kaptaj ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla kısa sürede cazibeli suyun bulunduğunu belirten ESKİ yetkilileri, hat yenileme çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler.

Vatandaşları bilinçli su tüketimi konusunda bir kez daha uyaran ESKİ yetkilileri, kırsal bölgelerde tespit edilen yeraltı sularının kaynağından toplanarak vatandaşlara ulaştırılmaya devam edeceğini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN