Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kışın deforme olan Odunpazarı ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi ile Yörükkırka Mahalle yolunda çalışma gerçekleştiriyor.

Eskişehir Kent merkezinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal mahalle muhtarlarından gelen talepleri de imkanlar ölçüsünde ivedilikle değerlendiriyor. Çamlıca Mahalle Muhtarı İbrahim Kartaltepe’den gelen talep ile 8 kilometrelik mahalle yolunda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yolda meydana gelen deformasyonların düzeltilerek yolun sürücüler için güvenli hale getirildiğini belirttiler. Başkan Büyükerşen ve ekibine teşekkür eden Mahalle Muhtarı İbrahim Kartaltepe “Özellikle kış aylarında büyük zarar gören yolda meydana gelen bozukluklardan çok şikayet alıyorduk. Biz de konuyu Büyükşehir Belediyemize ilettik. Kısa sürede teknik tespiti gerçekleştiren ekipler, çalışmalara hızlıca başladı. Uzun süredir yolumuzda bu kapsamda çalışma ilk kez yapılıyor. Sayın Yılmaz Büyükerşen’e ve ekibine tüm mahalle sakinleri adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çalışmaların kent merkezi ve kırsalda devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma gerçekleştirilen alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN