Başkan Ataç mahalle meclisi üyeleriyle piknikte buluştu

Başkan Ataç mahalle meclisi üyeleriyle piknikte buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Şirintepe Mahallesi’nde düzenlenen piknik etkinliğine katılarak mahalle meclisi üyeleriyle bir araya geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, mahalle meclisleri tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şirintepe Mahalle Meclisi tarafından Zincirlikuyu Caddesi’nde bulunan parkta piknik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve Şirintepe Mahalle Meclisi üyeleri katıldı. Etkinlikte, Başkan Ataç ve beraberindekiler meclis üyeleriyle aynı sofraya oturarak çeşitli konularda sohbet etti. Etkinliği düzenleyen mahalle meclisi üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ataç, mahallelerdeki ihtiyaçların tespiti ve çözümü açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.Şirintepe Mahalle Meclisi üyeleri de, Ataç ve beraberindekilere düzenledikleri etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN