Çocuk piyanistler konser verdi

Çocuk piyanistler konser verdi

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Piyanoya İlk Adım’ eğitimini tamamlayan öğrenciler, düzenledikleri yıl sonu konserinin ardından gelen talep üzerine bir konser verdi

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi’nde, eğitmenler Amine Aygistova ve Özge Güncan tarafından daha önce piyanoyla tanışmamış 7-17 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenen ‘Piyanoya İlk Adım’ kursları düzenlenen yıl sonu konseri ile sona ermişti.Gelen talep üzerine Aygistova ve Güncan’ın öğrencileri, bir otelde konser gerçekleştirdi. 20 öğrenci, düzenlenen etkinlikte bir yıl boyunca öğrendikleri eserleri sergiledi. Konservatuara yönelik klasik eserlerin seslendirildiği performanslar, katılımcılardan tam not aldı.Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, piyano kültürünün ve sanat sevgisinin Eskişehirli çocuklara aşılandığı eğitimlerin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini bildirdi.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN