Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi, ‘Erasmusdays’ etkinliklerini kutlamak için stant açtı

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi, ‘Erasmusdays’ etkinliklerini kutlamak için stant açtı

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi, ‘Erasmusdays’ etkinliklerini kutlamak için Eskişehir Valilik meydanında stant açtı

10-12 Ekim tarihleri arasında tüm dünyada ‘Erasmusdays’ etkinlikleri kutlanıyor. Türkiye çapında ise 57 ilde 461 etkinlikle #ErasmusDays’ kutlanıyor. Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi; Eskişehir Valilik meydanında bu etkinliğe katkı vermek, ‘Erasmus’ + ‘tanıtmak’ ve 2018 yılında kabul edilen 2 yıl sürecek ‘ka101 Umut Kapısı’ ve 2019 yılında kabul edilen ‘KA 101 Akran Zorbalığında KİVA ve Drama’ isimli projelerinin yaygınlaştırmak amacıyla stant açtı. İlgi gören stantta Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi, 2020 yılında başvurusunu yapacağı ‘Erasmus’ + ‘projelerinin’ tanıtımını yapıyor.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN