Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan ve 2’si İran vatandaşı olan 4 kişiden 3’ü adliyeye sevk edildi

Alınan bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente satış için getirilen uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda önceden belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların ikametleri ve araçlarında yapılan aramalarda, 2 bin 210 adet ecstasy uyuşturucu hap, 137,53 gram skunk maddesi, 14 adet sentetik ecza, 0,21 gram kokain ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.Şüpheliler adliyedeOperasyon kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 2’si İran uyruklu toplam 3 şahsa ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan, 1’ine ise ’Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak’ suçlarından yasal işlem yapıldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi.Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğünden tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu maddeye karşı yapılan çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN