Eskişehirli yazar Kibaroğlu’nun ‘Kapıyı Çalan Kimdir?’ öykü kitabı yayınlandı

Eskişehirli yazar Kibaroğlu’nun ‘Kapıyı Çalan Kimdir?’ öykü kitabı yayınlandı

Eskişehirli yazar Güngör Kibaroğlu, yayınladığı ‘Kapıyı Çalan Kimdir?’ öykü kitabı ile Eskişehir edebiyatına güzel ve heyecanlı bir eser kazandırıldı

Eskişehirli yazar Güngör Kibaroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Kapıyı Çalan Kimdir?’ adlı öykü kitabım, Eskişehir’de yeni yayınlandığından çok mutluluk duydum. Öykü kitabımın içinde; hayatın içinden, herkesi kucaklayan kısa kısa öyküler yer alıyor. Son 10 yılda öykü ile birikimlerimi, son 6 ayda derleyip toparladım, yayına hazırladım ve öykü kitabım Eskişehir’de yayınlandı. Eskişehir edebiyatına da faydalı eser kazandırdım. 41 kısa öyküden oluşan kitabim, 136 sayfadan ibarettir. Öykülerim; toplumdaki insanımızın yaşarken, başından geçen öykülerini dile getiriyor. Öykülerimin; kimisi yaşanmışlıkları ve kimisi de kurmaca yaşananları anlatıyor’’ diye belirtti.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN