Hanımeli Sokak Eskişehir’in simgelerinden biri oldu

Hanımeli Sokak Eskişehir’in simgelerinden biri oldu

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak, açıldığı günden bu yana bünyesinde bulunan renklerle Eskişehirlilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi’nin, kadınların el emeklerini değerlendirmelerine imkan sağlamak üzere açtığı Hanımeli Sokak, el işi ürünleri ve ekolojik gıdaları haftanın 7 günü vatandaşların beğenisine sunuyor. Haftanın her günü farklı bir konsept halk ile buluşturulan sokakta, Pazartesi - Bireysel (El Sanatları), Salı - Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri (El Ürünleri Sergisi), Çarşamba - MAYA Derneği (El Ürünleri Sergisi), Perşembe - Esked-Der (El Ürünleri Sergisi), Cuma - Esked-Der (El Ürünleri Sergisi) ve yöresel ürünler, Cumartesi - Üretim Bandı ve Bireyseller Sanatçılar (Sanat Atölyeleri, Ressamlar ve Antika Ürünler) ve Pazar ise Ekolojik Pazar stantları Hanımeli Sokak’ta Eskişehirlileri bekliyor.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN