Kostümleri ile Eskişehir’i temsil ettiler

Kostümleri ile Eskişehir’i temsil ettiler

Eskişehir Anadolu Bacıları Halk Oyunları ekibi, Aydın’da düzenlenen yöresel kostümler ile savaşçı kadın kostümleri defilesinde Eskişehir’i temsil etti

Eskişehir Anadolu Bacıları Halk Oyunları ekibi yönetmeni Hafize Erdoğan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Aydın Kültür ve Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen defilede, tarihe ışık tutacak asırlık yöresel kıyafetler sergilendi. Aydın Yörük Ali Efe Uluslararası Halk Kültürleri Sempozyumu kapsamında; geçmişten geleceğe yöresel kıyafetler defilesinde, Aydın Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde, Eskişehir Anadolu Bacıları olarak; Eskişehir İnönü ilçesinin gelinliğini ve yöresel kostümler ile savaşçı kadın kostümlerini tanıttık. Eskişehir ilimizi ekip olarak temsil etmekten mutluluk duyduk’’ dedi.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN