Ressam Bilgen Ertekin’in ‘Resim ve Rölyef’ sergisi

Ressam Bilgen Ertekin’in ‘Resim ve Rölyef’ sergisi

Ressam Bilgen Ertekin’in ‘Resim ve Rölyef’ sergisi; Eskişehir Espark yanı ‘Atila Özer Karikatürlü Ev’de, sanatseverlerin katılımı ile açıldı

Sergi sanatseverler tarafından gezilerek beğenildi.

Ressam Bilgen Ertekin, serginin açılışında yaptığı açıklamasında, ‘’Bir resim meraklısı olarak, 20 yılı aşan bir sürede her yıl yaptığım yağlıboya resim tabloları, bir sergi açacak kadar birikti. Daha önceki yıllarda yaptığım Tarihi Türk Evleri Rölyeflerinden örnek olacak şekilde, bu yağlı boya resimlerle birlikte sergiledim. Sergim; yağlı boya resimler ile rölyeflerden oluşan karma bir sergidir. Yağlı boya resimlerimin konuları; ağırlıklı olarak Türk kültürünün birçok özelliklerini yansıtan izlerden oluşmaktadır. Örnek olarak; Mevleviler, Türk el işi işleme motiflerinin farklı yorumlanması ve tarihi mekânların içinde günümüz insanlarının yaşamlarından oluşan kesitler bulunmaktadır. Sergim; 17 Ekim tarihine kadar, Atila Özer Karikatürlü Ev’de sergilenmeye devam edecektir’’ dedi.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN