Sivrihisar’da geleneksel iftar programı

Sivrihisar’da geleneksel iftar programı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde geleneksel hale getirilen iftar programları bu sefer Nasreddin Hoca Mahallesinde gerçekleşti

Tasavvuf Müziği ile Osman Vahit Özdal’ın sahne aldığı iftar programında semazen gösterileri vatandaşların büyük beğenisini toplarken, çocuklar da unutulmadı. Programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun alanları kuruldu. Yemek sonrasında devam eden programda vatandaşlara Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu. Vatandaşlar ile görüşerek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, "Ramazan ayının manevi atmosferi altında hemşehrilerimiz ile Ramazan’ın bereketini, gönüllerimizi ve soframızı paylaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarımızı açıp, sıcak bir iftar programı yaşadık" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN