TEKNOFEST’te ESOGÜ öğrencilerinin başarısı

TEKNOFEST’te ESOGÜ öğrencilerinin başarısı

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlenen Mini Jet Radyal Kompresör Tasarım Yarışmasına katılan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, üçüncülük ödülünü kazandı

Doç. Dr. Özge Altun’un danışmanlığında yarışmaya katılan ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri İpek Erden ve Birkan Durmaz’dan oluşan AeroDEBİ takımı üçüncülük ödülünü kazandı. 107 takımın katıldığı yarışmada finalist 3 takım tarafından tasarlanan kompresörler TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. tesislerinde üretildi. Entegrasyon ve yer testleri sonucunda ödüllendirmeler belirlenirken AeroDEBİ takımının başarısı ESOGÜ’yü gururlandırdı.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN