Tepebaşı’nda yabani ot temizliği sürüyor

Tepebaşı’nda yabani ot temizliği sürüyor

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, yabani otlar ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki rutin temizlik görevleri ile birlikte yabani otların biçim işlerini de hız kesmeden sürdürüyor.Daha temiz bir Tepebaşı için çalışmalarını bölge genelinde sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, ekipler halinde kent merkezi ve kırsal mahallelerde çalışma gerçekleştiriyor. Gerek kaldırım kenarlarında, gerekse boş arazilerde bulunan yabani otlar temizlenirken rutin temizlik çalışmaları da devam ettiriliyor.Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan çöp çıkarma saatlerine uymaları konusunda da ricada bulunuyor. Zamansız çıkarılan çöplerin olumsuz görüntüye ve kötü kokuya neden olduğuna dikkat çeken yetkililer, çöplerin 19.00 - 21.00 saatleri arasında çıkarılması gerektiğini hatırlatıyor.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN