Toprağın ustaları tecrübelerini paylaşıyor

Toprağın ustaları tecrübelerini paylaşıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin bu sene 12’ncisini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, yerli ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı sanatçıların sunumları ile değer kazanıyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nda her sene olduğu gibi bu yıl da sanatçı sunumları devam ediyor. Sempozyuma katılan sanatçıların bilgi, birikim ve kendilerine özgü tekniklerini diğer sanatçılar ve öğrenciler ile paylaştığı sanatçı sunumları yoğun ilgi ile gerçekleşiyor. Sanatçı sunumlarında Lübnan’dan Neville A. Salha, Güney Kore’den Kim Jaekyu, Şili’den Catalina Vial ile yerli sanatçılar Tuba Korkmaz ve Emet Egemen sempozyumda asistanlık yapan öğrenciler ile bir aryaya gelirken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da sunumlara katılarak sanatçılar ile buluşuyor. Sanatçılar kendi seramik sanatlarının yanı sıra ülkelerindeki seramik sanatının geldiği noktalar hakkında da katılımcılara bilgiler aktarıyor.Vatandaşların da takip edebildiği sanatçı sunumları, Eti Eski Fabrika alanında gerçekleştiriliyor.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN