Vali Çakacak’ın taziye mesajı

Vali Çakacak’ın taziye mesajı

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 asker için taziye mesajı yayımladı

Vali Çakacak, mesajında; "İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin henüz bilinmeyen bir sebeple düşmesi sonucu; Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Üsçavuş Yakup Avşar ve Eskişehir’in evladı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya’nın şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Vatan sevdasıyla vazifeye koşan ve kutsal bildiği değerler uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, Eskişehir’in evladı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya’nın değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Eskişehir halkına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN