Yeniden Refah Partisi’nden Kazım Kurt’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Kazım Kurt’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı ile yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti

Başkan Kurt, bir süre misafirleri ile sohbet etti. Ziyarette Osman Mandacı, Başkan Kurt’a Yeniden Refah Partisi ile ilgili bilgiler verdi. Gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Mandacı, milli görüş çerçevesinde siyaset yapacaklarını belirtti. Mandacı, “Başkan Kazım Kurt ile tanışmak, sohbet etmek için ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiz” dedi.Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Mandacı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.Mandacı ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonunda Başkan Kurt’a Necmettin Erbakan’ın Davam kitabını hediye etti.

ESKİŞEHİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN