Eskişehir'de Sarıcakaya İlçesi Mahalle yolları onarılıyor

Eskişehir'de Sarıcakaya İlçesi Mahalle yolları onarılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ilçe kırsalında yollarda meydana gelen deformasyonları gidermek için bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri kırsal yollarda bakım çalışmalarına hız verdi. Deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam eden ekipler, Sarıcakaya ilçesine bağlı Düzköy ve Beyköy Mahalleleri arasındaki yolda asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor.

Kırsal alanda yaşayan vatandaşların yaşam şartlarını, kolaylaştırmak amacıyla özveriyle çalışmalara devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından yollarda meydana gelebilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için mevcut imkânlar çerçevesinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN