Eskişehir'in özel sporcuları madalyaları topluyor

Eskişehir'in özel sporcuları madalyaları topluyor

Antalya'da düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası'nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin özel 2 sporcusu toplamda 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Eskişehir'de amatör sporlara ve sporculara büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen müsabakalarda madalyaları toplamaya devam ediyor. Son olarak Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyesi sporcusu Efe Alpar Güler katıldığı 7 yarışta 7 madalya kazanarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya kazandı. Ayrıca aynı yarışlarda Asya Kaynak da katıldığı 6 yarışta 3 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

'SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Sporun özel sporcuların hayatında büyük önem taşıdığını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN