Eskişehirli balıkçılar sardalya için açıldı, dev köpekbalığı yakaladı

Eskişehirli balıkçılar sardalya için açıldı, dev köpekbalığı yakaladı

Sardalya yakalamak için denize açılan Eskişehirli balıkçılar dev köpekbalığı yakaladılar. Dev köpekbalığı görenleri hayrete düşürdü.

Eskişehirli balıkçıların sardalya için attıkları ağa yüzlerce kilo ağırlığında köpek balığı takıldı.
8 Kasım 2015 saat 03.00 sıralarında sardalya için Marmara Denizi’ne çıktıklarını belirten balıkçı Fatih Arslanbenzer, “Marmara Denizi’ne pek görülmeyen köpek balığını yakaladık. Sardalya için denize açılmıştık. Ben ilk defa gördüğüm köpek balığının adı Kamçı Kuyruk Köpek Balığı olarak biliniyor. Taşbaşı’nda bulunan balık tezgahında 2 gün sergileyeceğiz, sonra parçalayıp satacağız” dedi.

Kilosunu 20 liradan satacaklar

Köpek bağlının etinin kanser hastalarına iyi geldiğinin söylendiğini hatırlatan Arslanbenzer, yüzlerce kilo arasında ağırlığında köpek balığının kilosunu 20 TL’den satacaklarını söyledi. Taşbaşı’nda Dev köpek balığını gören ve ilk etapta şaşıran Eskişehirliler daha sonra köpek balığı ile fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN