Eskişehirspor'da hedef galibiyet

Eskişehirspor'da hedef galibiyet

Eskişehirspor teknik direktörü Alpay Özalan, Altınordu maçı öncesi konuştu ve galibiyete kitlendiklerini ifade etti.

Eskişehirspor teknik direktörü Alpay Özalan, bu hafta oynayacakları Altınordu maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Kırmızı siyahlı futbolcular, maçır hazırlarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Alpay Özalan antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada devre arasını kamp yaparak geçirdiklerini belirtti. Kampı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Özalan şöyle konuştu:

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

"Kampımız gerçekten çok verimli geçti. Sezon başında fazla yapamadığımız kondisyon antrenmanlarını kampta yapma şansı bulduk. Hazırlık maçları oynadık. Bu maçların sonuçları bizim için hiç önemli değil. Genelde genç oyunculara ve oynamayan oyunculara yer verdik. O maçlardan da dersler aldık. Önümüzde çok önemli bir Altınordu maçı var. Altınordu takımı genç bir takım. Çok koşan, çok mücadele eden bir takım. Ama biz sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynadığımız zaman bizim için rakibin fazla bir önemi kalmıyor. Biz kendi oyunumuzu oynayıp, mücadele edip, çok koşup, çok gol pozisyonu üretip gol ya da gollerle galip gelmek bizim evimizde oynayacağımız maçlardaki ilk hedefimiz. Bu ve bundan sonraki maçlarda galip gelip hedefimiz olan bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın."

ESKİŞEHİR / DHA





İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN