Esra Bilgiç, Ramo dizisinden ayrılıyor mu?

Esra Bilgiç, Ramo dizisinden ayrılıyor mu?

Ramo Sibel ölüyor mu, merak konusu oldu. Ekranlara gelen 31. son bölümde düğüne yapılan silahlı saldırıda Sibel'in vurulması, izleyenleri endişelendirdi. Ramo, hiç bu kadar zor durumda kalmamıştır. İşte detaylar...

Ramo 31. son bölümde neler oldu, diziseverler tarafından heyecanla takip ediliyor. Ramo ve Sibel'in düğününe yapılan baskın birçok insanın ölümüne neden olmuştur. Sibel ağır yaralıdır ve hayatının kurtulması Nehir'e bağlıdır. Nehir, Sibel'in hayatı karşılığında Ramo'dan çok ağır bir bedel ödemesini ister.

RAMO SİBEL ÖLÜYOR MU, DİZİDEN AYRILDI MI?

Ramo 31. bölüm özeti şöyle; Ramo, düğüne saldıranların Korkut'un adamları olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşebilmek için Mazhar'dan masayı toplamasını ister. Ramo, Korkut'un en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken Korkut'un elinde de Ramo'yu bitirecek büyük bir koz vardır. Ramo, hiç bu kadar zor durumda kalmamıştır.

6835e0eeb70e45306fb647d8eb1fa970-840.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN