Euro 9 lirayı geçti

Euro 9 lirayı geçti

Son günlerde artış gösteren dövizde her gün yeni bir rekor geliyor. Doların 7.66'nın üzerine çıkarak rekor kırmasının ardından euro da 9 lira seviyesini geçti.

Döviz kurlarında yüksek tansiyon devam ediyor. Dolar/TL, yükseliş hareketini bugün de sürdürerek zirvesini 7.66'nın üzerine taşıdı, euro/TL ise 9.0085 ile rekor tazeledi.

Küresel piyasalarda riskten kaçış eğiliminin artması ve Merkez Bankası'ndan perşembe günkü toplantıda politika faizinde bir artış beklenmemesinin etkisiyle TL'de satış baskısı artıyor.

EURO 9 LİRAYI GEÇTİ

Her gün yeni bir zirve yapan dolar/TL, bu sabah saatlerinde güne 7.62'den başlamıştı. Piyasaların açılmasıyla birlikte gelen satışlarla birlikte Dolar/TL 7.66'nın üzerine çıktı. Euro/TL ise bir kez daha 9 liranın üzerine çıktı ve rekor tazeledi.

Dünya'nın haberine göre, 7.6695'le gün içi en yüksek seviyeyi gören dolar/TL sonrasında düşüşe geçerek 7.65'ten el değiştiriyor. Öğleden sonra 9 liranın üzerine çıkan euro ise tüm zamanların zirvesini 9.0085'e yükseltti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN