Euro bugün ne kadar? Güncel euro kuru nedir? (6 Ağustos 2020 güncel döviz kuru verileri)

Euro bugün ne kadar? Güncel euro kuru nedir? (6 Ağustos 2020 güncel döviz kuru verileri)

Son dakika haberi: 'Euro bugün kaç TL?' sorusunun yanıtı merak edilirken, BİST 100 Endeksi dün yaşanan dalgalı seyrin ardından günü artıda tamamlamayı başarmıştı. TL'de yaşanan sert değer kayıpları sonrası bu sabah itibariyle euro/TL kuru, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte, 'güncel dolar kuru verileri'...

'Euro kaç lira oldu?', 'Euro bugün ne kadar 2020?', 'Güncel euro kuru nedir?' sorularının yanıtları ve 'son dakika döviz kurları verileri' sayfamızda bulabilirsiniz. Yurt dışına tatile gitmeyi planlayan veya dövizle borcu olan vatandaşlar, euronun rekor yükselişini endişeyle takip ediyor. Dövizi yatırım aracı olarak değerllendirenler de euronun ne kadar olduğunu merak ediyor. Avrupa borsaları güne karışık bir seyirle başladı. Son dönemde yakaladığı artış ivmesi ile 8 TL barajının üzerindeki konumunu güçlendiren euro kuru hafta içerisinde de artış gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde...

EURO BUGÜNE NE KADAR? (6 AĞUSTOS 2020)

Euro kuru bugün yaşadığı son artışla kendi rekorunu kırdı ve 8,63 TL'den satışı gerçekleştiriliyor. ABD doları ise 7,25 TL'den işlem görüyor.

İngiliz sterlini ise 9,59'dan işlem görerek yabancı para birimleri arasında en yüksek değere sahip.

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI 2020

Piyasalarda işlem gören diğer yabancı para birimlerinin, 6 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 13.00 itibariyle satış değeri son durum şöyle:

İngiliz Sterlini: 9,59 TL

ABD Doları: 7,25 TL

Euro: 8,63 TL

İsviçre Frangı: 8,00 TL

Japon Yeni: 0,06 TL

Suudi Arabistan Riyali: 1,93 TL

Norveç Kronu: 0,80 TL

Danimarka Kronu: 1,15 TL

Avustralya Doları: 5,21 TL

Kanada Doları: 5,46 TL

İsveç Kronu: 0,83 TL

Son dakika ve güncel ekonomi haberlerini KARAR EKONOMİ sayfasından takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN