EuroLeague'de Fenerbahçe Beko-Barcelona heyecanı

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko-Barcelona heyecanı

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY EuroLeague'in 33. haftasında yarın kendi sahasında Barcelona takımıyla karşılaşacak.

Turkish Airlines (THY) EuroLeague'in 33. haftasında Fenerbahçe Beko, evinde İspanyol temsilcisi Barcelona'yı ağırlayacak. Sarı-lacivertliler'in Bayern Münih takımını 77-68 mağlup etmesinin ardından play-off'lara kalmayı başarmıştı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

17 KARŞILAŞMADA 15 GALİBİYET ALDI

THY EuroLeague'de üst üste 6. kez play-off'a kalarak önemli bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ekibi, THY EuroLeague'de çıktığı son 17 müsabakada 15 galibiyet aldı. Rakip takım Barcelona ise son 10 maçının 7'sini kazandı.

RAKİP TAKIM LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvasında oynadığı 32 karşılaşmada 20 galibiyet ve 12 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, bu sezon 5. sırada yer alıyor.

İspanyol temsilcisi Barcelona ise, 23 galibiyet ve 9 mağlubiyetle liderlik koltuğunda yer alıyor.İki takım arasında ligin ilk yarısında İspanya'da yapılan karşılaşmayı Barcelona 97-55 kazanmıştı.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN