Evden ayrıldıktan sonra kaybolan kişiyi jandarmanın iz takip köpeği buldu

Evden ayrıldıktan sonra kaybolan kişiyi jandarmanın iz takip köpeği buldu

Kastamonu’nun Araç ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan kişiyi, jandarmanın iz takip köpeği buldu

Edinilen bilgiye göre, Araç ilçesine bağlı Belen köyünde dün akşam saatlerinde evden ayrılan 43 yaşındaki Erdoğan Kadik geri dönmedi. Bir süre sonra Kadik’in yakınları tarafından jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu. Gece boyunca yapılan arama çalışmalarında jandarmaya ait iz takip köpeği “Füme” de katıldı. Kayıp kişinin kıyafetlerinin koklatıldığı “Füme”, ormanlık alanda kaybolan Erdoğan Kadik’i buldu.Soğuktan donmamak için gece boyunca ormanlık alanda yürüdüğünü belirten Erdoğan Kadik’e, jandarma ekiplerince ilk yardım yapılarak su ve yiyecek verildi. Kadik, hastanede yapılan kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.

KASTAMONU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN