Evi terk etmek isteyen kadın önce darbedildi sonra tüfekle vuruldu

Evi terk etmek isteyen kadın önce darbedildi sonra tüfekle vuruldu

Bursa'da, erkek arkadaşı ile birlikte yaşadığı evi terk etmek isteyen Songül Ü. önce darbedildi daha sonra pompalı tüfekle vuruldu. Bacağından yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı, zanlı kaçtı.

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Songül Ü. ile Şenol Y. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyürken Şenol Ş., Songül Ü.’yü darbetmeye başladı. Şiddet gören genç kadın bunun üzerine evi terk etmek istedi, ancak bu duruma da öfkelenen Şenol Ş., pompalı tüfekle genç kadına iki kez ateş açtı.

BACAĞINDAN YARALANDI

Pompalı tüfekten çıkan saçmalar kapıdan çıkmaya çalışan Songül Ü.'nün bacaklarına isabet etti. Acı içinde yere yığılan Songül Ü. yardım çağrısında bulunurken, Şenol T. ise olay yerinden kaçtı.

ÇIĞLIK SESLERİNE KOMŞULARI YETİŞTİ

Silah sesi ve ardından genç kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu yardıma koşarken sağlık ve polis ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan genç kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Songül Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Evde araştırma yapan polis, 2 adet boş kartuş ele geçirirken, saçmaların evin duvarları ile camlarına da isabet ettiğini belirledi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN