Evin reisi geri geldi

Ersun Yanal ‘Kadromuzu en iyi derecede kullanmalıyız. Bundan dolayı Sadık Çiftpınar ile maça başlayacağız,ve rotasyonu böyle kullanacağız. Teknik verilerle iyi bir noktadayız,tek sorunumuz gol atmak... “ ifadeleriyle kadrodaki değişimin sinyallerini vermişti.

Son iki haftada aldığı beraberlikler Fenerbahçe’yi galibiyet hırsına sokmuş ki ilk 15 dakika Rodrigues ile 3 net pozisyonu harcayan Sarı-Lacivertliler yenik duruma düşse de aynı hırs ve isteği ile oyuna döndü. Biri kendi becerisi, diğeri ise İsla’nın asisti ile golcülüğünü konuşturan Vedat ile ilk yarıda oyunu lehine çevirmeyi bildi. Maçın düğümünü çözen ise Gustavo’nun müthiş golü oldu.

Sakatlanan Serdar Aziz’in yerine Gustavo’yu çekip, hafta içi 1 gol 1 asist ile oynayan genç Ferdi ile ikinci yarıya başlayan Fenerbahçe, istekli ve iştahlı futbolunu sürdürdü. Max Kruse’nin yapması gereken işleri Vedat’ın yapıp, alda at derecedeki pasını kaleciye teslim eden Alman yıldız, vasat oyunu ile eski formunu arattı.

Genç yıldız Ferdi, attığı müthiş gol ile hocasına selam yollayarak varlığını tekrar hatırlatır gibiydi. Fenerbahçe’nin defans hattından paslaşarak oyuna başlayıp, kalecisine dönmesi, önceki haftalarda yaşadığı kazaları her an yaşatacak hissini verdi..Kadıköy’e 4 maçtır kaybetmeyerek gelen Ankara ekibi, 15 maçtır kazanamama alışkanlığını devam ettirdi. Uzun süre sonra ilk 11’de başlayan Sadık ise görevini eksiksiz yaparken, sakatlanana kadar Vedat, Gustovo ve Ferdi’nin performansı göz doldurdu.

Ersun hocanın geniş kadroda revizyona gitmesi güzel görünse de, hafta içi asist ve goller bulan kanat oyuncuları, Ferdi ve Deniz dururken açıkta Ozan ile başlaması, belki de en çok tartışılan konuydu.

Fenerbahçe’de oyuncular ve taraftarların hırsı biraz Ersun hocaya da bulaşsa Sarı-Lacivertliler gaza basacak gibi...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.