EXPO 2021 Hatay, kenti canlandırmaya devam ediyor

EXPO 2021 Hatay, kenti canlandırmaya devam ediyor

Yaklaşık 9 yıldır Ortadoğu’da yaşanan kaos ortamından olumsuz olarak etkilenen Hatay’ın ekonomisine katkı sunmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın girişimleri sonucunda kente kazandırılan ve 23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EXPO 2021 Hatay, kenti canlandırmaya devam ediyor.

Çin ve Avusturalya gibi önemli ülkelerin şehirlerini geride bırakarak, dünyada olimpiyat oyunları ve FIFA Dünya Kupası’nın ardından 3. büyük organizasyon olarak kabul edilen EXPO’ya, 2021 yılında ev sahipliği yapmak için gün sayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentin muhtelif noktalarına EXPO logolu kent mobilyaları yerleştirdi.

Hatay’da yaşayan vatandaşların EXPO 2021 hakkında bilgilenmesi ve katılım göstermesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından konumlandırılan; gece gündüz renkli görünümüyle şehre renk katan EXPO logolu kent mobilyaları, her yaştan insanın yoğun ilgisini görüyor.

Kent mobilyalarının hem tanıtıma hem de kent estetiğine katkı sunduğunu belirten HBB yetkilileri, dev organizasyon için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN