Eylül Kandemir kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Eylül Kandemir kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Zemheri’nin genç oyuncusu Eylül Kandemi’in hayat hikâyesi izleyiciler tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, genç oyuncu Eylül Kandemir kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar karar.com’da…

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Zemheri’de performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Eylül Kandemir, oyunculuğuyla izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. İşte Zemheri’nin geç oyuncusu olan Eylül Kandemir’in hayat hikâyesine dair bilgiler…

EYLÜL KANDEMİR KİMDİR?

Genç oyuncu Eylül Kandemir’in hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eylül Kandemir, ilk, orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitimini yeni bitiren Kandemir, daha önce herhangi bir dizi ya da film tecrübesi yoktur.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Daha 18 yaşına yeni girmiş geleceği parlak genç bir oyuncu adayıdır.

19-12/21/eylul-kandemirjpgg.jpg

İzleyici karşısına ilk defa bir dizi de rol alarak çıkacak Kandemir. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz gibi isimlerin paylaştığı ve kadrosunda Caner Cindoruk, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez ve Müfit Kayacan gibi tecrübeli oyuncuların yer alacağı Ay Yapım’ın yeni dizisi Zemheri’de Firuze rolünü oynayacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN